Σάββατο 11 Ιουλίου 2020
x

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΙΛΤΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΜΟΥΡΤΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ

Με καταγγελίες στον εισαγγελέα ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης επιχειρεί να καλύψει την δική του ανεπάρκεια, σχολιάζει ο Γιώργος Λίλτσης.

Ανάβουν τα αίματα στον δήμο Παύλου Μελά λίγα 24ωρα πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών, με φόντο την απώλεια σφραγίδων λίγη ώρα πριν το άνοιγμα των καλπών την πρώτη Κυριακή.

Μετά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης για το θέμα, ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης απάντησε με καταγγελία κατά του κ.Λίλτση στον Εισαγγελέα.

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Παύλου Μελά «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», απαντώντας στον κ. Δεμουρτζίδη σημειώνει πως «με καταγγελίες στον εισαγγελέα επιχειρεί να καλύψει την δική του ανεπάρκεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Λίλτση έχει ως έξης:

Επιτέλους ο απερχόμενος δήμαρχος Παύλου Μελά μίλησε για το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα απώλειας 80 και πλέον σφραγίδων από το δημαρχείο λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Απάντησε με... καταγγελία στον Εισαγγελέα κατά του επικεφαλής της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Λίλτση.

Με καταγγελίες στον εισαγγελέα ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης επιχειρεί να καλύψει την δική του ανεπάρκεια. Επιχειρεί να κουκουλώσει ένα καθαρά πολιτικό ζήτημα το οποίο προσπάθησε να αποκρύψει από τους επικεφαλής των παρατάξεων και τον λαό.

Όλοι οι πολίτες του δήμου Παύλου Μελά του απαντάμε πως τέτοιες νοοτροπίες και συμπεριφορές που θυμίζουν εποχές «μαύρες» και σκοτεινές για την Δημοκρατία μας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όσο κι αν θέλει ο κ. Δεμουρτζίδης να μας φιμώσει δεν θα τα καταφέρει.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου δημιουργούμε μέτωπο ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και ανατρέπουμε τέτοιες νοοτροπίες και συμπεριφορές που γυρίζουν τον δήμο μας δεκαετίες πίσω.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ