Skip to main content

Απάντηση Νοτοπούλου: Ο κύριος Ταχιάος ως Αγαμέμνων;

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει το ερώτημα που είχε θέσει στον Νίκο Ταχιάο από το βήμα της Βουλής, μετά την ανάρτηση του τελευταίου.

Απάντηση στην ανάρτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη - Ταχιάος - Υπεύθυνα», Νίκου Ταχιάου δίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία λίγες ημέρες νωρίτερα από το βήμα της Βουλής είχε διερωτηθεί αν θα συμπράξει ο ίδιος με τον εκλεγμένο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, κατόπιν εντολής της Νέας Δημοκρατίας.

«Μετά την αναφορά του κυρίου Ταχιάου στην ομιλία μου στη Βουλή σχετικά με το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών θα επαναλάβω απευθείας το ερώτημα στον κύριο Ταχιάο καθώς επιμένει να μην ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του» έγραψε η κ. Νοτοπούλου και συνέχισε:

«Προτίθεστε να συμπράξετε με την παράταξη του κυρίου Ζερβά ακυρώνοντας εσείς ο ίδιος την εμπιστοσύνη που σας έδειξε η κοινωνία της πόλης εκλέγοντας σας ως πρώτη δύναμη την πρώτη Κυριακή;

»Θυσιάζοντας ως άλλος Αγαμέμνων την παράταξης σας και το προεκλογικό σας πρόγραμμα, πιστός σε εμμονές που καταστρατηγούν την ίδια τη δημοκρατία και αδιαφορώντας για τη νωπή λαϊκή βούληση;

»Κ. Ταχιάο μπορείτε να σεβαστείτε το εκλογικό αποτέλεσμα και να συνεργαστείτε στο πλαίσιο της απλής αναλογικής με βάση πραγματικές προγραμματικές συγκλίσεις ή μπορείτε να κάνετε το χατίρι του κυρίου Μητσοτάκη, αναμένοντας κυβερνητικο αντίδωρο.

»Ξεχνάτε όμως «την Κλυταιμνήστρα».

»Κ. Ταχιάο, οι κενές υποδείξεις σας δε σας βοηθούν.

»Σας εκθέτουν» καταλήγει η κ. Νοτοπούλου.