Skip to main content

Απάντηση Σπυράκη σε FAZ: Η ΝΔ θα καταψηφίσει τη συμφωνία

Η εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε στον δημοσιογράφο της FAZ που είχε γράψει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «προκαλεί θόρυβο για να κρατήσει ενωμένη τη ΝΔ».

«Είναι επίσημο: Η ΝΔ θα καταψηφίσει τη συμφωνία, παρακαλώ ελέγξτε τις πηγές σας», είναι η απάντηση της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη στο Tweet που έκανε χθες δημοσιογράφος της FAZ, το οποίο σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος Michael Martens έγραψε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, επικαλούμενος πηγές από το Βερολίνο, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «είναι εντάξει με τη συμφωνία, αλλά προκαλεί θόρυβο για να κρατήσει ενωμένη τη Νέα Δημοκρατία». 

Την ανάρτηση αυτή σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, γράφοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι βαρύτατα εκτεθειμένος. Κάνει φασαρία για τη συμφωνία με την πΓΔΜ για να μη διασπαστεί το κόμμα του».

Ως απάντηση, η κ. Σπυράκη σχολίασε στο Tweet του δημοσιογράφου ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει τη συμφωνία, ζητώντας του να ελέγξει τις πηγές του.