Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΤΑΧΙΑΟΣ: ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΖΙΔΗ,ΜΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ

Η καταλληλότητα για τη δημαρχία δεν κρίνεται από την προβοκάτσια ενός κατά σύστημα υβριστή του, αλλά από τους πολίτες, τονίζει η παράταξη Ταχιάου

Σε προσπάθεια στοχοποίησης του προσώπου του αποδίδει ο Νίκος Ταχιάος την καταγγελία του διευθυντή του προεκλογικού αγώνα του Μάκη Κυριζίδη που τον κατηγόρησε ότι παρευρισκόμενος στον γάμο του ανθυποψηφίου του τον καθύβρισε (δείτε εδώ).

«Είναι προφανής η προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων, όσο βλέπουν την δυναμική που αποκτά η υποψηφιότητά του, να στοχοποιηθεί το πρόσωπο του Νίκου Ταχιάου. Ο ίδιος δεν πρόκειται να ενδώσει σε καμία πρόκληση», σημειώνεται στην ανακοίνωση της παράταξης του Νίκου Ταχιάου . 

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Κυριζίδη, ο οποίος τόνισε πως ο κ. Ταχιάος  δεν κάνει για δήμαρχος. σημείωσε: «Το αν "κάνει ή δεν κάνει για δήμαρχος" δεν κρίνεται από την προβοκάτσια ενός κατά σύστημα υβριστή του, αλλά μόνο από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, με τους οποίους είναι σε καθημερινή επαφή. Κατά τα λοιπά, εκφράζει την λύπη του που αυτή η προσπάθεια συνδέθηκε με την ευτυχή στιγμή ενός εξαιρετικού ανθυποψηφίου του».
 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ