Skip to main content

Απάντηση της ΝΔ «στην αθλιότητα και τη δειλία του κ. Τσίπρα»

Η αξιωματική αντιπολίτευση απαντά στην ανακοίνωση του Μαξίμου σχετικά με το δημοσίευμα της FAZ για τις συναντήσεις Σπυράκη - Ζάεφ.

Απάντηση στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με δημοσίευμα της FAZ για δύο συναντήσεις της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη και του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, δίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Απαντώντας στην αθλιότητα και τη δειλία του κ. Τσίπρα, η Νέα Δημοκρατία στέλνει στο Μαξίμου το βίντεο της ομιλίας της Εκπροσώπου του κόμματος, ευρωβουλευτή κ. Μαρίας Σπυράκη, από το βήμα της βουλής των Σκοπίων, στο πλαίσιο της διακοινοβουλευτικής επιτροπής Ε.Ε.- ΠΓΔΜ» αναφέρει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της και συμπληρώνει:
 
«Δυστυχώς για το Μαξίμου, η Νέα Δημοκρατία λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα, με το ίδιο λεξιλόγιο, σε όλους τους συνομιλητές της στο εσωτερικό και το εξωτερικό, σε αντίθεση με τους κ. Τσίπρα και Καμμένο που παριστάνουν στα λόγια ότι διαφωνούν, αλλά υπέγραψαν και υλοποιούν μαζί την εθνικά επιζήμια συμφωνία για την πατρίδα μας».

Το βίντεο που παραθέτει η ΝΔ: