Skip to main content

«Απαραίτητη» η αναστολή λειτουργίας του Banquet

Απαραίτητη χαρακτηρίζει την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του εστιατορίου Banquet, η διεύθυνση του καταστήματος σε σχετική ανακοίνωσή της.
Απαραίτητη χαρακτηρίζει την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του εστιατορίου Banquet, η διεύθυνση του καταστήματος σε σχετική ανακοίνωσή της. Η επιχείρηση έκλεισε μετά τις παραστάσεις διαμαρτυρίας, που πραγματοποιούσε επί μια εβδομάδα έξω από εστιατόριο το  Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων σε Τουριστικές και Επισιτιστικές Επιχειρήσεις Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας.

«Η κίνηση αυτή κρίθηκε απαραίτητη ύστερα από τα τελευταία γεγονότα, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια τόσο των υπαλλήλων όσο και των περιοίκων (ιδιωτών και επιχειρήσεων) και του περιβάλλοντος χώρου. Είναι μια συνειδητή επιλογή γιατί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η συναίσθηση κοινωνικής ευθύνης σε κάθε πελάτη αποτελεί για την ομάδα του Banquet (διοίκηση και προσωπικό) ασυμβίβαστη αρχή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως σημειώνει η διεύθυνση, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος Banquet της εταιρείας «Κοφι Σοπ ΕΠΕ», ανέλαβαν την ευθύνη που τους αναλογεί και φρόντισαν η υπόθεση να κινηθεί δικαστικά, ώστε  να απονεμηθεί δικαιοσύνη.

«Τόσο η διοίκηση όσο και το προσωπικό αντιπαρέρχονται όποια κακεντρεχή επίθεση μένοντας πιστοί στην αλήθεια και τη λογική», καταλήγει η ανακοίνωση.