Σάββατο 24 Αυγούστου 2019
x

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΖΟΡΠΙΔΗΣ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΦΗΣΑΝ ΧΡΕΗ 400.000 ΕΥΡΩ!

Ο επικεφαλής του «κιτρινόμαυρου» βόλεϊ μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει εφόσον δεν βρεθεί λύση στο θέμα των χρεών.

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον τμήμα βόλεϊ του Άρη εφόσον δεν βρεθεί λύση στο θέμα των χρεών αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Yellow», ο Μιχάλης Ζορπίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής του «κιτρινόμαυρου» βόλεϊ:

Αρχικά για το ότι ανέλαβε την ομάδα, αλλά και το πως κύλησε η φετινή χρονιά ανέφερε: «Ήταν πάρα πολύ δυσάρεστο, αυτή η ομάδα που πήρε πρωτάθλημα, που έφτασε σε τελικούς να την φτάσουν να παίζει σε τοπικό πρωτάθλημα. Ντράπηκα για αυτό το πράγματα. Για αυτό η ομάδα μέσα σε ένα χρόνο επέστρεψε αήττητη. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με πράξεις. Από εκεί και πέρα, όλοι είναι πληρωμένοι, ας κάνουν ότι θέλουν. Αν θέλουν να την επιστρέψουν στην Α1 ας το κάνουν».

Για το αν εννοεί ότι αποχωρεί:

«Έτσι είναι. Εγώ την ομάδα την ανέβασα φέτος και δεν χρωστάει τίποτα. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουν ότι υπάρχει και βόλεϊ».

Για την βοήθεια που υπήρχε από τον ΑΣ και το τι ισχύει με τα χρέη:

«Την ομάδα την ανέλαβα με έναν παίκτη, χωρίς προπονητή, χωρίς τίποτα. Ο Ερασιτέχνης βοήθησε στο να έχουμε τον κ.Β αρβούτα, που μας βοήθησε πολύ, και στο να έχουμε το γήπεδο, μέχρι εκεί. Ο Ερασιτέχνης δεν έβαλε ούτε 5.000, ο πρόεδρος μου έλεγε δεν έχω ένα χιλιάρικο.

Έχουμε χρέη 400.000 από το 2001 μέχρι το 2017, αν ανέβουμε στην Α1 αυτά τα χρέη πρέπει να πληρωθούν, ποιος θα τα πληρώσει;
Εγώ την ομάδα τον αγάπησα, τον Άρη τον αγαπώ, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχει το… χάος».

Για τους λόγους που αδυνατεί να συνεχίσει:

«Αδυνατώ γιατί δεν έχω την ηθική συμπαράσταση. Είναι θέμα ηθικής συμπαράστασης, αλλά και το τι θα γίνει. Δεν έχω 400.000 να δώσω για αυτούς που ήταν εγκληματίες στον Άρη.

Έχω δώσει 1.000.000 για τον Άρη, όσο ήμουν εγώ στον Ερασιτέχνη δεν χρωστούσα σε κανέναν, και δεν είχα τα λεφτά από την ΠΑΕ. Που ούτε τώρα έχουν βέβαια από όσο ξέρω».

Για το αύριο του βόλεϊ:

«Ελπίζω να βρεθεί κάποιος άλλος για να αναλάβει την ομάδα. Εγώ είχα πει ότι μπορώ να ανεβάσω την ομάδα, αρκεί να πληρωθούν τα παλιά. Από τα παλιά δεν πληρώθηκε ούτε ένα ευρώ. Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει. Αλλά όσο δεν ασχολείται κανείς…»

Για το αν η ομάδα χρωστάει από την φετινή χρήση:

«Ούτε μισό ευρώ. Αυτά που έπαιξα, είναι 35.000, τα έδωσα μέχρι μίας. Δεν χρωστάμε κανέναν. Φέτος δεν χρωστάμε σε κανέναν».

Για την στήριξη που δεν είχε από ανθρώπους της ομάδας:

«Ένα πρωτάθλημα, εγώ η γυναίκα μου και η κόρη μου πηγαίναμε, δεν είδα κανέναν άλλον. Δεν λέω για τους φιλάθλους, οι φίλαθλοι ερχόταν, λέω για τους παράγοντες».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ