Skip to main content

Απέφυγε να σχολιάσει τη ρήξη Γεννηματά-Βενιζέλου ο Παπανδρέου

Ο πρώην πρωθυπουργός περιορίστηκε να μιλήσει για τον δεύτερο γύρο των εκλογών και είπε ότι δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για τα θέματα του ΚΙΝΑΛ.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απέφυγε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, μετά την ρήξη της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. «Νομίζω ότι, δεν είναι ούτε ο χώρος ούτε η ώρα για να μιλήσουμε γι' αυτά», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στη Νέα Ερυθραία.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο κ. Παπανδρέου περιορίστηκε να μιλήσει για το β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών κι ανέφερε ότι «στηρίζουμε τους υποψηφίους της παράταξής μας, γιατί η παράταξη αυτή έχει προσφέρει τα μέγιστα και στην ίδια την αυτοδιοίκηση - πιστεύουμε σε αυτόν τον θεσμό, αλλά έχει κάνει και έργο, έχει επιτελέσει ένα πολύ σημαντικό, το μεγαλύτερο θα έλεγα, έργο για την αυτοδιοίκηση και με την αυτοδιοίκηση».

Ο πρώην πρωθυπουργός πρόσθεσε πως «όπου δεν υπάρχουν δικοί μας υποψήφιοι, ελπίζω να επικρατήσουν κριτήρια επιλογής που είναι κοντά στις αξίες μας, αξίες αυτοδιοικητικές, αλλά και αξίες όπως το δημοκρατικό ήθος, η οικολογική συνείδηση, η διάφανη και χρηστή διοίκηση, γιατί θέλουμε ο κόσμος να ξέρει που πάνε τα χρήματά του και βέβαια, η προοδευτική ευαισθησία για την κοινωνική συνοχή. Μόνο έτσι, μέσα από μια προοδευτική αυτοδιοίκηση, ισχυρή αυτοδιοίκηση, μπορούμε να μιλάμε για μια Ελλάδα ελπίδας και προόδου.»