Skip to main content

Απέφυγε τα χειρότερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Η ανακοίνωση των Μπακς

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Greek Freak στον 4ο τελικό της Ανατολής με την Ατλάντα δεν προκάλεσε τελικά τη μέγιστη ζημιά στο γόνατό του.

Απέφυγε τα χειρότερα (ρήξη χιαστού) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά παραμένει άγνωστο το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Greek Freak στον 4ο τελικό της Ανατολής με την Ατλάντα δεν προκάλεσε τελικά τη μέγιστη ζημιά στο γόνατο του super star των «Ελαφιών». Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης (30/06) δεν πειράχτηκαν οι σύνδεσμοι και οι αρθρώσεις, που θα σήμαινε ρήξη χιαστού, παρ΄ όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να πει ακόμη μετά βεβαιότητας το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Με πιο απλά λόγια οι «Μπακς» δεν γνωρίζουν ακόμη εάν θα έχουν μαζί τους τον MVP του 2019 και 2020 σε περίπτωση που ξεπεράσουν το εμπόδιο των Χοκς και προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ.

Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα παίξει στο Game 5 της σειράς με τα «Γεράκια», με τη σειρά να είναι στο 2-2 και το επόμενο ματς τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/07) στην έδρα του Μιλγουόκι.

Σαφώς οι άνθρωποι του οργανισμού αισθάνονται ανακουφισμένοι που το μεγάλο τους αστέρι γλίτωσε τη ρήξη χιαστού, κάτι για το οποίο υπήρχε έντονη ανησυχία τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας.

Ο Giannis έχει ξεκινήσει ήδη την αποθεραπεία του και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει η πρώτη εκτίμηση της κατάστασής του.

Mind games από Μπακς;

Οι Μιλγουόκι Μπακς επιβεβαίωσαν λίγο αργότερα με ενημέρωση τους ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέστη «υπερέκταση στο αριστερό γόνατο», χωρίς όμως να τον θέσουν νοκ άουτ για το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ, καθώς χαρακτήρισαν «αμφίβολη» τη συμμετοχή του στο Game 5 (2/7) της σειράς των τελικών της Ανατολής με τους Χοκς.

Η εξέλιξη αυτή αναπτέρωσε τις ελπίδες των φιλάθλων των Μπακς για επιστροφή του Giannis στο παρκέ, κυρίως στην περίπτωση που τα «Ελάφια» προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ.

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέστη υπερέκταση στο αριστερό γόνατο και θεωρείται αμφίβολος για τον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας. Υποβλήθηκε σε μαγνητική από τον Dr. Carole Vetter, η οποία επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα» ανέφερε η ενημέρωση των Μπακς.