Skip to main content

Απειλεί με αποχώρηση από την Εξεταστική της Siemens ο ΛΑ.Ο.Σ.

Για αποχώρηση του κόμματός του από την Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της SIEMENS, στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα που έχει θέσει, έκανε λόγο O Γ.Καρατζαφέρης.
Για αποχώρηση του κόμματός του από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της Siemens, στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα που έχει θέσει στον πρόεδρο της επιτροπής, έκανε λόγο σε δηλώσεις του σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στην πορεία των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο της Siemens, τόνισε ότι το κόμμα του δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο από την εξέλιξη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο της Siemens.

«Έχουμε θέσει ήδη προφορικά στον Πρόεδρο της Επιτροπής τέσσερα θέματα τα οποία θα θέσουμε και γραπτώς αύριο, Δευτέρα. Εάν δεν ικανοποιηθούν, εμείς θα αποχωρήσουμε», τόνισε ο κ.Καρατζαφέρης.

Πρόσθεσε επίσης ότι το κόμμα του δεν έχει «καμία όρεξη, ούτε επιθυμία, ούτε πολιτική» να συμμετέχει «σε συγκαλύψεις» και κατέληξε:

«Ας καταλάβουν ότι πρέπει να βγει όλη η αλήθεια. Ιδιαιτέρως εκείνη την οποία επιμελώς κάποιοι τον τελευταίο καιρό προσπαθούν να αποκρύψουν. Ποιο είναι το μικρό κόμμα που είχε λάβει μέρος σε εκλογές και πήρε χρήματα από τη Siemens;»