Skip to main content

Απέκλεισε ενδεχόμενο συνεργασίας με ΚΙΝΑΛ ο Λυκούδης

Ο Σπύρος Λυκούδης τόνισε ότι η προσπάθεια ανασύνταξης που γίνεται με όρους κυριαρχίας του ΠΑΣΟΚ είναι αναμενόμενη αλλά δεν τον συμπεριλαμβάνει.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής ο ανεξάρτητος βουλευτής, επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών, Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό news 24/7.

Όπως υποστήριξε, η προσπάθεια ανασύνταξης που γίνεται με όρους κυριαρχίας του ΠΑΣΟΚ είναι αναμενόμενη αλλά δεν τον συμπεριλαμβάνει.

"Ανήκω στον χώρο της Αριστεράς και μέσα από τον χώρο της Αριστεράς προσπαθώ να εργαστώ για τις συναινέσεις και τις συγκλίσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μεγάλο κομμάτι του προοδευτικού μεταρρυθμιστικού χώρου. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ όμως δημιουργεί δικαιολογημένα πολιτικές αποστάσεις. Δεν έχει κάνει τις πολιτικές και φυσιογνωμιστικές τομές που απαιτούνται. Κάνει προσπάθειες αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά. Ανήκω στην Αριστερά που ψάχνει. Με τον ΣΥΡΙΖΑ έχω σοβαρές διαφορές πολιτικές και σε σχέση με την πολιτική του συμπεριφορά. Αλλά δεν αρνούμαι ότι ανήκει στον προοδευτικό χώρο" πρόσθεσε ο κ. Λυκούδης.