Skip to main content

Απαιτητική έξοδος στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό απόψε για τον ΠΑΟΚ

Με δράση σε Νίκαια και Πανθεσσαλικό πέφτει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League - Απαιτητική έξοδος για ΠΑΟΚ, αντίδραση ψάχνει ο Βόλος

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η εμβόλιμη 12η αγωνιστική της Super League, καθώς ο Βόλος φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/11, 19:00), όπου αμφότερες οι ομάδες αναζητούν αντίδραση, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες έχοντας μια απαιτητική αποστολή κόντρα στον Ιωνικό (10/11, 21:30), στη Νίκαια.

Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα προέρχονται αμφότεροι από αρνητικά αποτελέσματα και ψάχνουν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να ανακτήσουν ψυχολογία. Ειδικότερα, οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τη Λαμία, ενώ είχε προηγηθεί και η ήττα (5-1) από τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη οι Ηπειρώτες έχασαν με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κώστας Μπράτσος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με την αποστολή της ομάδας του να απαρτίζεται από τους: Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Μπατόκιο, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντες Βίκτορ, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Αντίθετα το συγκρότημα του Θανάση Στάικου θα ταξιδέψει με απουσίες στον Βόλο. Συγκεκριμένα, οι Καραχάλιος και Λώλης έμειναν εκτός πλάνων και προστέθηκαν στους Κιάκο, Ριένστρα, Πριόρ, Κόντε και Λέο, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τα δύο ματς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Super League, με την αποστολή να αποτελείται από τους:

Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Ροζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Τζίμας, Τσάβος, Λιάσος, Μέντες Μορέιρα, Κύρκος, Τσίρης, Άντε-Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

Με το Ιωνικός - ΠΑΟΚ πέφτει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής, με τον Δικέφαλο να αποσκοπεί στο 2/2 στην έδρα των ανεβασμένων Νικαιωτών.

Το σύνολο του Δημήτρη Σπανού προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, και ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το ίδιο σκορ του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Ο Έλληνας τεχνικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Άοσμαν που είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και είναι τιμωρημένος. Εκτός και οι Οφοσού, Μίλο.

Οι 21 παίκτες που επέλεξε ο Δημήτρης Σπανός:

Περλέσι, Χουτεσιώτης, Ούγκο Σόουζα, Τσιριγώτης, Αντούνες, Τσιγκρίνσκι, Σερβιλάκης, Πογοσιάν, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Μασάς, Μεντόσα, Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Ιωαννίδης, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

Αντίθετα ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του για την επικείμενη αναμέτρηση τον Κουλιεράκη, ο οποίος προτιμήθηκε να μείνει εκτός για λόγους αποφόρτισης, όπως και τον Γιάσμιν Κούρτιτς. Ενώ διαθέσιμοι δεν είναι και οι Τσαούσης, Λύρατζης, Νάρεϊ και Λύρατζης. Απεναντίας στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Αντρέ Ρικάρντο.

Αναλυτικά οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Αθήνα:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Παναγιώτου, Κάργας, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα, Μπράντον, Ολιβέιρα, Ρικάρντο.