Skip to main content

Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε τετ α τετ οπαδών ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στον Πειραιά

Περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν στήσει ενέδρα σε 300 οπαδούς του Δικεφάλου που κατευθύνονταν προς το λιμάνι-Οι αρχές σταμάτησαν τον προαστιακό

Ένα παραλίγο μοιραίο ραντεβού ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ απέτρεψε η έγκαιρη επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το sdna.gr, περίπου 300 οπαδοί του Δικεφάλου που είχαν κατέβει από τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να αναχωρήσουν για την Κρήτη και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, επιβιβάστηκαν στον Προαστιακό με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Η είδηση φαίνεται πως είχε διαρρεύσει σε περίπου 500 οπαδούς του Ολυμπιακού που είχαν στήσει ενέδρα σε σταθμό του Προαστιακού (Λεύκα) περιμένοντας να φτάσει το τρένο.

Ωστόσο, η ελληνική αστυνομία φαίνεται πως ήταν ενήμερη για το περιστατικό και ακινητοποίησε το τρένο στον σταθμό του Ρέντη, προλαβαίνοντας τα χειρότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως υπάρχει απαγόρευση στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών για το συγκεκριμένο παιχνίδι, σύμφωνα με εντολή του αρμόδιου υπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη.