Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
x

ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας ανέφερε ότι ομάδα αγνώστων πέταξε τρικάκια τα οποία γράφουν «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί»

Στόχος αγνώστων έγινε το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως ο ίδιος ανέφερε με ανάρτησή του στο facebook, ομάδα αγνώστων πέταξε τρικάκια στα οποία απεικονίζεται ο βουλευτής και τα οποία γράφουν «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική», ενώ πάνω στην φωτογραφία του βουλευτή αναγράφεται η λέξη «ΠΡΟΔΟΤΗΣ».

Σύμφωνα με τον βουλευτή, τα άτομα κρέμασαν στο τοίχος του Κάστρου του Αγίου Ανδρέα, πανό με αντίστοιχα υβριστικά συνθήματα.

Σχολιάζοντας το γεγονός ο κ. Μπάρκας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Στην Πρέβεζα σήμερα κάποιοι θρασύδειλοι φασίστες πέταξαν τα παρακάτω τρικάκια και κρέμασαν το παρακάτω πανό στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα. Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία. Όσες αφίσες και να μου στείλετε στα Social Media με στόχους σκοποβολής στο κεφάλι μου, όσες απειλές και να μου στείλετε, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ. Έπραξα πατριωτικά ακολουθώντας την εθνική γραμμή της χώρας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ