Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020
x

ΑΠΕΙΛΕΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΓΙΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Κανονίστε να μην υπάρξει κλιμάκωση από μεριά σας, αλλιώς θα δείτε παρεμβάσεις σε όλα τα τουριστικά μέρη, λέει κορυφαίο στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Με «χτύπημα» στον τουρισμό απειλεί κορυφαίο στέλεχος του «Ρουβίκωνα», μετά τη χθεσινή επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα, σημειώνοντας σε ανάρτησή του στο facebook ότι όσο η κυβέρνηση μένει πιστή στο δόγμα της μηδενικής ανοχής, τόσο θα χτυπούν στα πιο τουριστικά μέρη της πρωτεύουσας.

Αναφέρει, μάλιστα, πως για αρκετή ώρα μοίραζαν φυλλάδια στους τουρίστες στην περιοχή της Ακρόπολης, χωρίς κανένας να τους σταματήσει.

«Αν η δεξιά κλιμακώσει την καταστολή απέναντι μας με συγκεκριμένες κινήσεις θα πράξουμε και εμείς ανάλογα. Αν το επόμενο διάστημα κινηθούν με "μηδενικές ανοχές" θα λάβουν χώρα δεκάδες παρεμβάσεις της ομάδας στα πιο τουριστικά μέρη της πρωτεύουσας. Παρεμβάσεις που έχουν ετοιμαστεί ήδη».

«Κανονίστε να μην υπάρξει κλιμάκωση από μεριά σας, αλλιώς θα δείτε παρεμβάσεις δεκάδων ατόμων σε όλα τα τουριστικά μέρη και τους νεόφερτους μαυροντυμένους κομάντο με τα αυτόματα και τα βανάκια να κυνηγάνε διαδηλωτές μπροστά στα έντρομα μάτια γερμανών τουριστών» γράφει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ