Skip to main content

Απειλείται ξανά με αφαίρεση βαθμών λόγω Πουρτουλίδη ο Ηρακλής!

O «Γηραιός» απειλείται εκ νέου με αφαίρεση βαθμών λόγω της υπόθεσης των οφειλόμενων χρημάτων προς τον πρώην αρχηγό του συλλόγου

Στο γήπεδο σώθηκε, αλλά ο Ηρακλής θα χρειαστεί να δώσει μια ακόμη μάχη εκτός αγωνιστικού χώρου για να μην χάσει την παραμονή του στη Super League.

Παρόλο που διευθέτησε το θέμα με τους Αντωνίου και Μπλέτσα (εξοφλώντας τους παίκτες και παίρνοντας πίσω τους έξι βαθμούς) ο «Γηραιός» απειλείται εκ νέου με κυρώσεις. Και μάλιστα από μια υπόθεση που θεωρείτο ότι έχει κλείσει.

Μια από τις προσφυγές που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα εναντίον του συλλόγου ήταν και από τον Νίκο Πουρτουλίδη. Μια εβδομάδα λοιπόν αφότου το Διαιτητικό Δικαστήριο είχε αποφασίσει αφαίρεση τριών βαθμών (στις 24 Ιανουαρίου) για οφειλή 40.000 ευρώ, ο παίκτης είχε στείλει έγγραφο ότι εξοφλήθηκε και οι βαθμοί επιστράφηκαν.

Σύμφωνα με τον «ΣΠΟΡ ΦΜ» ωστόσο, στις 14 Μαρτίου ο Πουρτουλίδης ζήτησε από την ΕΕΑ την κατάπτωση της εγγυητικής του Ηρακλή για την ίδια οφειλή, με τη Επιτροπή να κάνει δεκτό το αίτημά του στις 27 Απριλίου (αναγνωρίζοντας επί της ουσίας την οφειλή).

Τα παραπάνω λοιπόν οδήγησαν στελέχη της Super League στο συμπέρασμα ότι παραπλανήθηκε η διοργανώτρια του πρωταθλήματος, ώστε να επιστρέψει τους βαθμούς. Κάτι που κάνει πιθανό το ενδεχόμενο να επιβληθεί τελικά η αφαίρεση των τριών βαθμών, που θα οδηγήσει στον υποβιβασμό του Ηρακλή (με τον Λεβαδειακό να επωφελείται σε αυτή την περίπτωση).