Skip to main content

Απίστευτες εικόνες από τα κελιά στις φυλακές… πολυτελείας της Νιγρίτας

Πεντάστερες... παροχές για τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της ρωσογεωργιανής μαφίας στις φυλακές των Σερρών - Από curved TV μέχρι... ενυδρείο!

Απίστευτες είναι οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από κελιά των Φυλακών Νιγρίτας και μόνο... εγκλεισμό δεν θυμίζουν καθώς διαθέτουν παροχές που θα ζήλευαν και ξενοδοχεία.

Πρόκειται για κελιά στις φυλακές των Σερρών όπου εκτίουν ποινές, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της ρωσογεωργιανής μαφίας. Η ΕΛΑΣ έκανε τα ξημερώματα αιφνίδια έφοδο και τα ευρήματα έκαναν ακόμα και του άνδρες των Αρχών να τρίβουν τα... μάτια τους.

Στις εικόνες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός διακρίνονται πεντάστερες... παροχές καθώς τα κελιά διέθεταν τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας (curved), ψυγείο, μέχρι και... ενυδρείο!

Αυτό εντυπωσιάζει περισσότερο βέβαια είναι η επένδυση ψηφίδας στον τοίχο του μπάνιο που διαθέτει ντουζιέρα και υδρομασάζ.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους ο διευθυντής και ο αρχιφύλακας των φυλακών Νιγρίτας.

30 συλλήψεις κρατούμενων - Κατασχέθηκαν μαχαίρια, λάμες και… μπάρμπεκιου

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε κελιά, κοινόχρηστες εγκαταστάσεις και υπαίθριους χώρους του Καταστήματος Κράτησης Νιγρίτας, ενώ διενεργήθηκαν και σωματικές έρευνες σε 62 κρατουμένους.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, όπως:

-22 κινητά τηλέφωνα

-πλήθος φορτιστών και ακουστικών,

-10 ξύλινες και μεταλλικές ράβδοι,

-10 μαχαίρια και μεταλλικές λάμες,

-συσκευές αποθήκευσης αρχείων (usb),

-ποσότητες κάνναβης και ναρκωτικά χάπια,

-252,55 ευρώ και ψαλίδι,

-αυτοσχέδιο αποστακτήριο,

-συσκευασίες με ουσίες, αγνώστου σύστασης, και

 -ναργιλές και πακέτα τσιγάρων.

Πειθαρχική έρευνα για την εισαγωγή συγκεκριμένων ειδών

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε μία από τις πτέρυγες μάλιστα εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός ειδών, για τα οποία διενεργείται πειθαρχική έρευνα σχετικά με την προέλευση και την εισαγωγή τους στο Κατάστημα Κράτησης.

Επρόκειτο μεταξύ άλλων για ψυγεία και καταψύκτες, επιδαπέδιο κλιματιστικό, τηλεοράσεις, μπάρμπεκιου με κάρβουνα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρική κουζίνα, φούρνος μικροκυμάτων, κ.λπ.) οικιακό εξοπλισμό και είδη κουζίνας, μπουκάλια με οινοπνευματώδη κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν 30 κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων 13 ημεδαποί και 17 αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα που σχετίζονται -κατά περίπτωση- με τα ναρκωτικά, τα όπλα, την προμήθεια κινητού τηλεφώνου και για αντίσταση κατά των αστυνομικών.

 

Πηγή: Skai.gr, Newsbomb.gr, Epilogestv