Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
x

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης επικρατεί το αδιαχώρητο με επιβάτες που βρίσκονται επί ώρες ακόμη και από χθες το βράδυ στους χώρους αναμονής.

Μεγάλη ταλαιπωρία για εκατοντάδες ανθρώπους που πετούσαν ή θέλουν να πετάξουν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της χαμηλής νέφωσης που συνόδευε τη χθεσινή χιονοκαταιγίδα. Από χθες το βράδυ δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο δέκα πτήσεις, οι οποίες είτε ανακατευθύνθηκαν σε άλλα αεροδρόμια ή επέστρεψαν πίσω. Πολλές είναι οι πτήσεις, που έχουν ακυρωθεί και σήμερα το πρωί με συνέπεια στο αεροδρόμιο να επικρατεί το αδιαχώρητο με επιβάτες που βρίσκονται επί ώρες ακόμη και από χθες το βράδυ στο Μακεδονία.

Σύμφωνα με τον PR manager της Fraport, Γιάννη Παπάζογλου οι περισσότερες πτήσεις προσγειώθηκαν στην Αθήνα, μία στη Σόφια, ενώ υπήρξε και η περίπτωση της πτήσης της Ryanair που προσγειώθηκε στην Τιμισοάρα.

Διαβάστε: Περιπέτεια με πτήση της Ryanair για Θεσσαλονίκη: Προσγειώθηκε στη Ρουμανία

Πάντως, όπως τόνισε ο κ.Παπάζογλου, νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη προσγείωση πτήσης της εταιρείας WizzAir.

Ο διάδρομος προσγειώσεων/απογειώσεων είναι ανοιχτός καθώς εννέα εκχιονιστικά δουλεύουν ασταμάτητα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, το αεροδρόμιο λειτουργεί με ένα ρυθμό τεσσάρων προσγειώσεων-απογειώσεων την ώρα.

Ωστόσο, καταγράφονται ακόμη καθυστερήσεις καθώς απαιτούνται αρκετές ώρες για να ομαλοποιηθεί η λειτουργία του αεροδρομίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ