Skip to main content

Η εικόνα αποκάλυψης από τη φωτιά στην Εύβοια ορατή και από τη Χαλκιδική! (φωτο)

Οι πυροσωρείτες, όπως είναι γνωστά τα νέφη από πυρκαγιές, έγιναν ορατοί από τον Βόλο, τη Σκόπελο, αλλά και από τη Γερακινή και την Κασσάνδρα!

Απίστευτη είναι η έκταση της πυρκαγιάς που κατακαίει την Εύβοια κάτι που φαίνεται σε φωτογραφίες από άλλες περιοχές όπου οι καπνοί φαίνονται λόγω του μεγέθους τους.

Αναγνώστης της Voria.gr είδε από τον οικισμό της Μόλα Καλύβα στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και φωτογράφησε το πύρινο τείχος που έχει υψωθεί από το μέτωπο στο βόρειο τμήμα της Εύβοιας, με το θέαμα να προκαλεί δέος, για την έκταση και το μέγεθος της τραγωδίας.

Οι εικόνες τραβήχτηκαν λίγο μετά τις 9 και 10 το βράδυ, ενώ αυτή που ακολουθεί είναι λίγο νωρίτερα, πριν δύσει ο Ήλιος.

Σημειώνεται ότι η χιλιομετρική απόσταση του εν λόγω οικισμού της Χαλκιδικής από τις ακτές της Βόρειας Εύβοιας είναι σε ευθεία 105,6 χλμ!

Οι πυροσωρείτες, όπως είναι γνωστά τα εν λόγω νέφη, έγιναν ορατοί από τον Βόλο, αλλά και από τη Γερακινή της Χαλκιδικής, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες:

 

Πηγή φωτογραφίας: Meteo.gr/facebook

Τρομαχτική είναι και η εικόνα από τη Σκιάθο, όπου η φωτιά φαίνεται σαν άλλη κόλαση από την ακτή του νησιού των Σποράδων που είναι εγγύτερα στην Εύβοια.

Δείτε video:

Ανάλογη είναι η εικόνα και από τον Βόλο.