Skip to main content

Απίστευτος διασυρμός με 6-1 της Ρόμα από τη Μπόντο Γκλιμτ (video)

Η επιλογή του Ζοζέ Μουρίνιο να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, αποδείχθηκε μεγάλο λάθος - Διασύρθηκε με 6-1 από τη Μπόντο Γκλιμτ

Αυτή κι αν ήταν… βόμβα! Η νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ διέσυρε τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο με 6-1 στο «Aspmyra Stadion» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League -στη μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής στη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA- κι ανέβηκε στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Η επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, αποδείχθηκε μεγάλο λάθος, με τους Νορβηγούς να κάνουν… φύλλο και φτερο την ιταλική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον 21χρονο επιθετικό, Έρικ Μποτχάιμ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

Σε… μπελάδες μπήκε η Τότεναμ (που αγωνίστηκε χωρίς τον Χάρι Κέιν στη σύνθεσή της), μετά την ήττα της με 1-0 από τη Φίτεσε στο Άρνεμ, καθώς έπεσε στην 3η θέση του 7ου ομίλου και βλέπει την «πλάτη» των Ολλανδών και της Ρεν, η οποία πέρασε με νίκη από την έδρα της σλοβενικής Μούρα με 2-1.

Μεγάλο διπλό που την έφερε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου μαζί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, σημείωσε και η ΛΑΣΚ Λίντσερ επικρατώντας της Αλασκέρτ με 3-0 στην Αρμενία, ενώ στο «ρετιρέ» του 5ου ομίλου στρογγυλοκάθισε η Φέγενορτ, μετά την άνετη νίκη της επί της Ουνιόν Βερολίνου με 3-1.

Στον 8ο όμιλο η Καραμπάχ έφερε τα… πάνω-κάτω κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι, ανέτρεψε το σε βάρος της σκορ στο φινάλε κι ανέβηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Νωρίτερα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ πέρασε σαν… αέρας από το Ελσίνκι, θριαμβεύοντας επί της τοπικής ομάδας με το εμφατικό 5-0, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League. Οι Ισραηλινοί πήραν προβάδισμα στο πρώτο μέρος με τον Κανιχόφσκι και στο δεύτερο 45λεπτο έκαναν… πάρτι, σημειώνοντας άλλα τέσσερα γκολ με τους Κανιχόφσκι, Πέριτσα, Σαμπορίτ και Σαμίρ.