Skip to main content

Απιστία σε μεγάλα αστικά κέντρα: Να χρησιμοποιήσω ιδιωτικό ντετέκτιβ;

Η απιστία θα υπάρξει σε τουλάχιστον 1 στους 3 γάμους ιδιαίτερα σε μεγάλα αστικά κέντρα όπου ο φόβος του κοινωνικού ελέγχου είναι ανύπαρκτος

Στον Άμλετ διαβάζουμε πως η σκέψη δεν είναι απαραίτητο να φτάνει ως το στόμα, ούτε κι ως την πράξη. Το πρώτο βήμα για να σταματήσεις να φοβάσαι την απιστία, είναι να αναγνωρίσεις το πρόβλημα.

Το να φοβάσαι την απιστία μέσα σε μια σχέση οφείλεται άραγε στη χαμηλή αυτοεκτίμηση προς τον εαυτό σου ή στην εμπιστοσύνη που σου εμπνέει ή όχι, ο/η σύζυγος σου/ σύντροφός σου; Το ερώτημα αυτό έχει βασανίσει κατά καιρούς κάθε ηλικίας ανθρώπους που ανησυχούν μήπως η απιστία τους έχει χτυπήσει την πόρτα. Μάλλον η απάντηση είναι κάπου στη μέση και επηρεάζεται και από πληθώρα άλλων παραγόντων. Αρκετοί είναι εκείνοι που δηλώνουν πως ακόμη χειρότερο από την ίδια την απιστία, είναι οι υποψίες αυτής που κάνουν την καθημερινότητα δυσβάσταχτη. Ορισμένοι δηλώνουν πως θα μπορούσαν να την συγχωρέσουν και άλλοι παραμένουν αμείλικτοι στο άδοξο τέλος της σχέσης.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν σαφώς σημάδια που μπορεί να παρατηρήσει ο σύντροφος τα οποία μπορούν να σημάνουν συναγερμό. Οι συχνές απουσίες, ο εύκολος εκνευρισμός, οι συνομιλίες που γίνονται όλο και πιο έντονες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τσατ μπορούν να αποτελέσουν δείγματα απιστίας χωρίς ωστόσο να την επιβεβαιώνουν. Όλα τα παραπάνω είναι μερικά από τα σημάδια που μπορείς να παρατηρήσεις ή που το ένστικτό σου λέει πως κάτι δεν πάει καλά. Βέβαια, δεν φτάνει ένα ή δυο-τρία από αυτά. Δεν σημαίνει πως επειδή για παράδειγμα ξαφνικά αρχίζει να αλλάζει γούστα ή κάποιες συμπεριφορές, ότι σε απατά.

Είναι ασφαλές να πούμε πως η απιστία θα υπάρξει σε τουλάχιστον 1 στους 3 γάμους ιδιαίτερα σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα όπου ο φόβος του κοινωνικού ελέγχου είναι ανύπαρκτος. Από αυτούς, αν ο απατημένος σύντροφος το μάθει, μόλις 1 στους 3 γάμους θα επιβιώσει σύμφωνα με περιοδικό συζυγικής και οικογενειακής θεραπείας, αν και αυτό μου φαίνεται υπερβολικό. Όταν η απιστία έρχεται πια στην επιφάνεια πεθαίνει ένα κομμάτι του εαυτού σου, ένα κομμάτι ή ολόκληρη η εικόνα του συντρόφου σου που είχες μέσα σου, η αντίληψή σου για το παρελθόν που νόμιζες πως είχατε μαζί και πολλές ή όλες οι ελπίδες για ένα ευτυχισμένο μέλλον σαν οικογένεια. Σε ένα επίπεδο, η εμπειρία αυτή μπορεί να είναι πιο τραυματική ακόμα και από τον πραγματικό θάνατο του συντρόφου. Αυτό γιατί και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει απώλεια άρα και πένθος.

Στην περίπτωση όμως που σε απάτησαν υπάρχει και η προσωπική απόρριψη. Υπάρχει και το μίσος που συχνά θα νιώσεις για τον άλλον, το οποίο αυξάνει το θυμό και την αίσθηση της αδικίας.

Στις μεγαλουπόλεις, όπως η Αθήνα επί παραδείγματι, όπου οι αποστάσεις εκμηδενίζονται και τα ίχνη των ανθρώπων χάνονται στο πλήθος κάνοντας το άτομο άγνωστο μέσα σε αγνώστους, η απιστία μπορεί να διαρκέσει μήνες, ακόμη και χρόνια χωρίς να αποκαλυφθεί. Οι ιδιωτικοί ερευνητές της «Ντετέκτιβ Παπαδόπουλος» έχουν φέρει στο φως στοιχεία που αφορούν τέτοιου είδους υποθέσεις προσωπικού δικαίου.

Στην εποχή της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας οι ιδιωτικοί ερευνητές της εταιρίας «Παπαδόπουλος» αποτελούν σαφή λύση σε πλήθος προβληματισμών των ανθρώπων του σήμερα. Πολλαπλές περιπτώσεις στην περιοχή των Αθηνών που αφορούν είτε συζυγική απιστία (μοιχεία), είτε ερωτική απιστία μεταξύ συντρόφων που δεν συνδέονται με δεσμούς γάμου ή σύμφωνα συμβίωσης, αλλά διατηρούν σχέσεις ανεξαρτήτως του χρονικού διαστήματος, οδηγούνται προς περαιτέρω διερεύνηση στα γραφεία των ιδιωτικών ερευνών, για τη συλλογή στοιχείων και την αντιμετώπιση της απιστίας ή ακόμη και τον αποκλεισμό της. Οι κρατικά πιστοποιημένοι ιδιωτικοί ερευνητές της εταιρίας «Ντετέκτιβ Παπαδόπουλος», είναι σε θέση να διαλευκάνουν υποθέσεις ερωτικής απιστίας με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, στην αχανή Αθήνα χάρη στην άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία που τους διακρίνει. Η φύση του επαγγέλματος του ιδιωτικού ερευνητή απαιτεί λεπτούς και ειδικούς χειρισμούς για την επίλυση ιδιωτικών υποθέσεων, όπως η ερωτική απιστία.

Η εταιρία ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος, με γραφεία ντετέκτιβ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, αναλαμβάνει υποθέσεις απιστίας σε όλη την Ελλάδα.