Skip to main content

«Απλά ερωτευμένος» ο Σάκης Ρουβάς στη νέα του ταινία

Σε πρώτη πανελλαδική αποκλειστικότητα η voria.gr αποκαλύπτει την καινούρια συμπρωταγωνίστρια του Σάκη Ρουβά στη νέα του ταινία «Απλά ερωτευμένος».
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Alter Ego» ο γνωστός τραγουδιστής και showman ετοιμάζεται για μία ακόμα φορά να καταπλήξει το κοινό του με την καινούρια του ταινία «Απλά ερωτευμένοι», έχοντας στο πλευρό του μία από τις πιο sexy Ελληνίδες ηθοποιούς.

Ο λόγος, λοιπόν, για την εκρηκτική ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα που σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της voria.gr θα αποτελέσει την κινηματογραφική παρτενέρ του Σάκη Ρουβά. Ο Σάκης σύμφωνα με δημοσιεύματα θα υποδυθεί έναν ζιγκολό που μετά από δεκάδες σχέσεις μίας νύχτας, συναντά τη μία και μοναδική γυναίκα που θα του πάρει το μυαλό και την καρδιά, ενώ για να την κατακτήσει θα υποκριθεί πως είναι υπάλληλος ξενοδοχείου.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στις 2 Νοεμβρίου και προβλέπεται να διαρκέσουν 5 με 6 εβδομάδες. Εδώ πρέπει να επισημανθεί ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας το οποίο θα σας αποκαλύψουμε αργότερα...


Ε.Κ.