Skip to main content

Από 18 έως 20 Μαΐου το πρώτο Burger Fest στη Θεσσαλονίκη-Το πρόγραμμα

Το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της χώρας αφιερωμένο στο burger έρχεται Θεσσαλονίκη και υπόσχεται ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο.

Πάρτι για λάτρεις των burger, και όχι μόνο, θα στηθεί από 18 έως 20 Μαΐου στη ΔΕΘ στο πλαίσιο του Burger Fest 2018. Το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της χώρας αφιερωμένο στο burger έρχεται Θεσσαλονίκη και υπόσχεται ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο, γεμάτο παράλληλες εκδηλώσεις, μουσική, ψυχαγωγία αλλά και εκπλήξεις για τους επισκέπτες που θα δώσουν το παρών.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν τα εξής burger houses: Fingers, Loco Grill, The Big Kahuna, Barbeque “Franklyn” Smokehouse, Goody's Burger House, Dos Cubanos, Holy Fries και το Κουτούκι του Νικόλα.

Εξάλλου, διάφορα happenings, θεματικά περίπτερα, live και dj set ραδιοφωνικών παραγωγών συγκαταλέγονται στο μενού των εκδηλώσεων του πρώτου Burger Fest που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη.

Στο χώρο πρόκειται να στηθεί παιδική γωνία για τα παιδιά που θα παρευρεθούν στη διοργάνωση, ενώ γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής αναμένεται να ξεσηκώσουν το κέφι των επισκεπτών.

Την Παρασκευή στη σκηνή θα ανέβουν οι Kazoo και ο Tonis Sfinos, το Σάββατο θα αναλάβουν τη διασκέδαση οι Vanilla The Band και οι The Bon Vibeurs (Ex-Burger Project), ενώ την αυλαία στο φεστιβάλ θα ρίξουν την Κυριακή οι Baildsa και οι Locomondo.

Η είσοδος για το Burger Fest κοστολογείται στα 5 ευρώ (με μπίρα) και στα 4 ευρώ (με μπίρα) για φοιτητές και πολύτεκνους, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα έχουν ελεύθερη είσοδο. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τριήμερου εισιτηρίου με 10 ευρώ (με μπίρα).