Skip to main content

Από 22-25 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 4η FURNIDEC Business

Η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου στην Ελλάδα για επαγγελματίες, η 4η FURNIDEC Business θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 22-25 Ιανουαρίου του 2010.
Η μεγαλύτερη και πλέον καταξιωμένη Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Επίπλου στην Ελλάδα για επαγγελματίες, η 4η FURNIDEC Business θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από  22-25 Ιανουαρίου  του 2010, με τη συμμετοχή των σημαντικότερων και πλέον καταξιωμένων εταιρειών παραγωγής επίπλου από την Ελλάδα και  το εξωτερικό. Συγκεκριμένα αναμένεται  συμμετοχή εταιρειών επίπλου από την Ιταλία, καθώς και αντιπροσωπευτικών εταιρειών από την Ινδονησία, το Πακιστάν και τη Μαλαισία κ.α..
Σημειωτέον ότι οι εμπορικοί επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα δωρεάν εισόδου, μόνο μετά από προεγγραφή , ενώ η 4η FURNIDEC Business εξασφαλίζει έκπτωση 20% με τη συμμετοχή και στις 2 εκθέσεις Επίπλου της HELEXPO A.E., (FURNIDEC Business 2010 και FURNIDEC 2010), καθώς επίσης προσφέρει προνόμια και ειδικές παροχές για τους εκθέτες μέσω του FURNIDEC Business Club.
Η 4η FURNIDEC Business αποτελεί επάξια την κορυφαία συνάντηση κατασκευαστών, επιχειρηματιών, σχεδιαστών αναβαθμίζοντας τον κλάδο σε διεθνές επίπεδο, καλύπτοντας όλο το φάσμα του σύγχρονου επίπλου, καθώς περιλαμβάνει Έπιπλα Σαλονιού–Καθιστικού, Έπιπλα Κρεβατοκάμαρας, Έπιπλα Τραπεζαρίας, Παιδικά Έπιπλα, Έπιπλα Πτυσσόμενα, Έπιπλα Κουζίνας, Έπιπλα Μπάνιου, Έπιπλα Μπαμπού, Μικροέπιπλα, Επαγγελματικό Εξοπλισμό, Υφάσματα επιπλώσεων, Μοκέτες, Τάπητες, Στρώματα, Φωτιστικά, εξειδικευμένα περιοδικά, φορείς και Οργανισμούς του κλάδου.