Skip to main content

Από αύριο ή διανομή τροφίμων στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους (ή την αίτηση την οποία είχαν υποβάλει).

Τη διανομή τροφίμων σε απόρους-ωφελούμενους των κοινωνικών δομών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», εξασφάλισε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) μέσω του Υπουργείου Εργασίας, και έχει ως συντονιστή-εταίρο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα τρόφιμα (λάχανα, μήλα, πορτοκάλια) θα διανεμηθούν στα 4.626 άτομα που είναι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ, αύριο, Πέμπτη 31 Μαρτίου, και μεθαύριο, Παρασκευή 1 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (.Στρ. Σαράφη 1, Συκιές). Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους (ή την αίτηση την οποία είχαν υποβάλει).

Στους δικαιούχους περιλαμβάνονται μόνο όσοι εγκρίθηκαν προσωρινά. Όσοι είχαν υποβάλει ένσταση χρειάζεται να περιμένουν να εξεταστεί η αίτησή τους εκ νέου από το «Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΕΙΕΑΔ) που διαχειρίζεται το ΤΕΒΑ στην Ελλάδα.