Skip to main content

Από έξω προς τα μέσα κινείται ο Χρήστος Παπαστεργίου

Ο υποστηριζόμενος από το Κίνημα Αλλαγής θέλει πρώτα να κλείσει το ψηφοδέλτιό του στους γύρω νομούς και στη συνέχει να ασχοληθεί με τη Θεσσαλονίκη

Γράφει ο Σαλονικιός

Από την περιφέρεια προς το κέντρο οργανώνει την προεκλογική εκστρατεία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου. Ο υποστηριζόμενος από το Κίνημα Αλλαγής θέλει πρώτα να κλείσει το ψηφοδέλτιό του στους γύρω νομούς και στη συνέχει να ασχοληθεί με τους υποψήφιους της Θεσσαλονίκης. Όπως πληροφορούμαι, τα πρόσωπα τα οποία θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στους υπόλοιπους έξι νομούς έχουν κλείσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό, όμως οι ανακοινώσεις θα ξεκινήσουν από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Οι πρώτες θα γίνουν στο πλαίσιο της πρώτης ανοιχτής εκδήλωσης η οποία προγραμματίζεται για τις 3 Δεκεμβρίου και στην οποία θα παρουσιαστούν το όνομα και το σήμα του συνδυασμού καθώς και η πρώτη ομάδα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων. Το ψηφοδέλτιο χωρά συνολικά 95 άτομα, μετά την τροποποίηση η οποία έγινε με τον «Κλεισθένη» ο οποίος περιόρισε τον αριθμό των υποψηφίων στο 130% των θέσεων του περιφερειακού συμβουλίου.