Σάββατο 4 Απριλίου 2020
x

ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

Αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις με τους δημάρχους των νησιών του Βορείου Αιγαίου ώστε να συμφωνηθεί αντιπρόταση προς τον Νότη Μηταράκη.

Στην άποψη ότι ο Νότης Μηταράκης, και μέσω αυτού η κυβέρνηση, συμφώνησε σε διάλογο από μηδενική βάση, βάζοντας στην άκρη τις επιτάξεις περιοχών και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, επέμεινε την Τρίτη ο Κώστας Μουτζούρης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε την Πέμπτη και Παρασκευή συναντήσεις με τους δημάρχους Βορείου Αιγαίου ώστε να συμφωνηθεί η αντιπρόταση στον υπουργό Μετανάστευσης.

«Όταν συζητήσαμε χθες με τον κ. Μηταράκη, εκεί που καταλήξαμε ότι από μηδενική βάση θα γίνει ο διάλογος για κάποιο διάστημα, και η μηδενική βάση περιλαμβάνει τα πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης.

«Όλα είναι δυνατά, και αλλαγή οριοθετήσεων, ένας διάλογος από μηδενική βάση τα περιλαμβάνει όλα, δώστε χρόνο». «Εάν η κυβέρνηση έχει αλλάξει γνώμη στο ενδιάμεσο διάστημα δικό της θέμα» πρόσθεσε.  

«Μπορεί να έχουμε πιο έξυπνη σκέψη κ. υπουργέ δήλωσε ο κ. Μηταράκης ότι είπε στον κ. Μηταράκη.

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου επέμεινε ότι «ρεαλισμός είναι η σωτηρία των νησιών… Πέντε χρόνια ταλαιπωρούνται οι νησιώτες, έχουν δεχθεί 1 εκατ. τώρα από το Ιντλίμπ ανεβαίνουν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες, από τα νησιά μας θα περάσουν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ