Skip to main content

Από Όλυμπο και Λευκό Πύργο μέχρι Σαμοθράκη τα σετ του φετινού Reworks (φωτο+vid)

Ιδιαίτερης σημασίας project για το εφετινό Reworks ήταν η παρουσία της Nina Kraviz στον Όλυμπο για να παίξει ζωντανά ένα μοναδικό σετ

Tο reworks connekt προσκάλεσε reworkers από την Ελλάδα και το εξωτερικό να βρεθούν όλοι μαζί, ταυτόχρονα, κάτω από το ίδιο αυτή τη φορά stage: το online stage του reworks connekt!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότηα να παρακολουθήσουν από την οθόνη τους νέες και αποκλειστικές μουσικές εμφανίσεις, DJ Sets, συζητήσεις και Q&As.

Ιδιαίτερης σημασίας project ήταν η παρουσία της Nina Kraviz, που βρέθηκε στον Όλυμπο για να παίξει ζωντανά ένα μοναδικό σετ για το reworks, του Patrice Baumel στη Σαμοθράκη, όπου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε ένα σετ που για πρώτη φορά έλαβε χώρα στο Ιερό των Μεγάλων Θεών και του Anastasios από τον Λευκό Πύργο!



Video performances «έπαιξαν» επίσης από Βαρκελώνη, Τόκιο, Βερολίνο, Σόφια και Αθήνα. Ο Νικόλας Δρίζης (MinimalicQuantum) επιμελήθηκε οπτικά τρία video performances με τα ειδικά διαμορφωμένα visuals συνόδευσαν τη μουσική.



Ακόμη, 35 μουσικοί της ΣΟΔΘ... σπαρμένοι στον χώρο του κτηρίου Μ1 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ένωσαν τον συμφωνικό τους ήχο με τους ατμοσφαιρικούς ήχους του AND.ID, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά μια διαφορετική ορχηστρική έκδοση του νέου του άλμπουμ με τίτλο "Algol Paradox". Μια σύμπραξη του Reworks Festival με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Θεσ/κης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφίες - Bίντεο
Αλέξανδρος Οικονομίδης

NINA KRAVIZ OΛΥΜΠΟΣ



ANASTASIOS ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



PATRICE BAUMEL ΙΕΡΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΩΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ



Δείτε όλες τις εμφανίσεις στο https://www.youtube.com/user/reworksfest/videos

AND.ID & Thessaloniki City Symphony Orchestra from Thessaloniki City Music Hall