Skip to main content

Από ρούχα μέχρι έργα τέχνης στο 3ο Flea Market & Street Food(φωτο+vid)

Το ανταλλακτικό παζάρι περιλαμβάνει ανοιχτή αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης και παιχνίδια.

Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα με μουσικές, γλυκιές και αλμυρές μυρωδιές και διάφορα αντικείμενα πραγματοποείται σήμερα το 3ο «Flea Market & Street Food» στον υπαίθριο χώρο του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει η ομάδα Upnloud.

Η Upnloud είναι μια ομάδα που τα τελευταία 8 χρόνια δραστηριοποιείται στη δημιουργία συναυλιών και φεστιβάλ όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος της εκδήλωσης είναι το κοινό της Θεσσαλονίκης να έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει πράγματα, να μάθει την εναλλακτική χρήση παλιών αντικειμένων, την αξία του παλιού και τη χαρά του να μεταποιείς σε κάτι νέο.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ανοιχτή αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης και παιχνίδια. Επίσης, υπάρχουν σταντ με Street food, καθώς και μπαρ. Στο πλαίσιο του Flea market γίνονται workshops καθώς και μουσικές εκδηλώσεις με DJs και διάφορα μουσικά σχήματα.

Το Flea market, που άνοιξε τις πύλες του το πρωί του Σαββάτου, θα λειτουργήσει και αύριο, Κυριακή 11 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.