Skip to main content

Από σήμερα ανοιχτό το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην Τούμπα

Η είσοδος στον Χριστουγεννιάτικο Πάρκο θα είναι ελεύθερη, ωστόσο, θα υπάρχει χρέωση για τη χρήση των παιχνιδιών περίπου στα 2-3 ευρώ.

Ανοίγει τις πύλες του σήμερα το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην Τούμπα, στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού.

Για δεύτερη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος δημιούργησε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, σε μια μεγάλη αγορά της περιοχής. Τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη.

Στον εορταστικό Πάρκο, εκτός από τα 23 περίπτερα – οικίσκους που θα στηθούν, θα υπάρχουν παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες, όπως συγκρουόμενα, καρουζέλ, τρενάκι. Οι επισκέπτες θα μπορούν να περάσουν και από το σπίτι του Αϊ Βασίλη και το ταχυδρομείο. Κατά τη λειτουργία του Πάρκου θα ανέβει και μια θεατρική παράσταση από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Η είσοδος στον Χριστουγεννιάτικο Πάρκο θα είναι ελεύθερη, ωστόσο, θα υπάρχει χρέωση για τη χρήση των παιχνιδιών περίπου στα 2-3 ευρώ, ενώ τις πρωινές ώρες θα είναι μειωμένο το κόστος για σχολεία και ευπαθείς ομάδες.

Το ωράριο λειτουργίας του πάρκου θα είναι από τις 10:00 π.μ. έως τις 22:30 μ.μ. καθημερινώς.