Skip to main content

Από σήμερα η κατάθεση ενστάσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»

Οι ενδιαφερόμενοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής προς το υπουργείο Τουρισμού μίας και μόνο ηλεκτρονικής ένστασης

Από σήμερα μπορούν να κατατεθούν οι ηλεκτρονικές ενστάστεις για τους υποψηφίους δήλωσαν ενδιαφέρον για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους».

Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής προς το υπουργείο Τουρισμού μίας και μόνο ηλεκτρονικής ένστασης.

Σε συνέχεια της ανάρτησης των προσωρινών πινάκων δικαιούχων και αποκλειομένων του προγράμματος (τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.tourism4all.gov.gr), από σήμερα και έως την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59, οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικής ένστασης αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr, αφού συνδεθούν με τους κωδικούς TAXISnet, με τους οποίους υποβλήθηκε η αίτησή τους.

Σημειώνεται ότι μπορεί να υποβληθεί η ένσταση είτε επί εγκεκριμένης ή επί απορριφθείσας αίτησης αρκεί να υπάρχει αριθμός πρωτοκόλλου.
 
Αν η αίτησή του υποψηφίου δεν οριστικοποιήθηκε, δεν θεωρείται έγκυρη και δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί κάποια ενέργεια.

Δείτε αναλαυτικά την ανακοίνωση του υπουργείου Τουρσιμού εδώ.