Skip to main content

Από σήμερα σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας στη χώρα

Ηλιοφάνεια θα επικρατεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Έως 4 μποφόρ οι άνεμοι.

Αίθριος καιρός αναμένεται σε όλη την χώρα, με τη θερμοκρασία να σημειώσει άνοδο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο υδράργυρος θα δείξει από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).
Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα φυσούν βορειοανατολικοί άνεμοι, 4 και τοπικά στο Θρακικό μέχρι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια θα επικρατεί στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3-4 μποφόρ.

Για την Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά και βόρεια τοπικά 6 μποφόρ, που από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Ο υδράργυρος θα δείξει από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια και ανατολικά,  η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Για την Τετάρτη προβλέπεται αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-βορειοδυτικοί στα δυτικά, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, από το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, φτάνοντας τους 38 με 39 και κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου.