Skip to main content

Από σήμερα το Go In Thessaloníki με θέμα τρόφιμα–ποτά

Στόχος είναι να πραγματοποιηθούν περισσότερες από 3.000 επιχειρηματικές συναντήσεις – Β2Βs μεταξύ, συνολικά, 140 εισαγωγέων και 120 εξαγωγέων.

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται από σήμερα Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ο 8ος κύκλος του Go International, μιας πρωτοβουλίας στήριξης των εξαγωγικών επιχειρήσεων, που διοργανώνει η Eurobank σε συνεργασία με εξαγωγικούς φορείς. Για ευνόητους λόγους η διοργάνωση αυτών των ημερών έχει τον διακριτικό τίτλο Go In Thessaloniki και συνδιοργανωτής είναι ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ.

Το Go In Thessaloniki φέρει φέτος τη σφραγίδα του Trade Club Alliance με τη συμμετοχή 14 κορυφαίων ξένων τραπεζικών ομίλων, με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες. Πιο συγκεκριμένα, 60 εκπρόσωποι από επιχειρήσεις-πελάτες διεθνών τραπεζών θα παρευρεθούν στο Go In Thessaloniki και θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ελληνικές επιχειρήσεις, ενώ στελέχη των τραπεζών του Trade Club Alliance θα εκπροσωπήσουν συνολικά 80 πελάτες τους προκειμένου να ξεκινήσουν οι πρώτες επιχειρηματικές συνομιλίες.

Το Go In Thessaloniki είναι θεματικό (τρόφιμα-ποτά), ενώ στόχος είναι να πραγματοποιηθούν περισσότερες από 3.000 επιχειρηματικές συναντήσεις – Β2Βs μεταξύ, συνολικά, 140 εισαγωγέων και 120 εξαγωγέων. Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερο από το 80% των εισαγωγέων του Go In Thessaloniki προκύπτει από το πελατολόγιο των τραπεζικών ομίλων του Trade Club Alliance.

Σήμερα το απόγευμα στις 6.30 θα πραγματοποιηθεί Forum στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με θέμα «Διεθνές Εμπόριο και Ανάπτυξη – ο ρόλος των Γεωπολιτικών Εξελίξεων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2010 που ξεκίνησε το Go International μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί επτά επιχειρηματικές αποστολές (2010 Βουκουρέστι, 2011 Λευκωσία & Βελιγράδι, 2012 Βουκουρέστι, 2013 Μόσχα, 2016 Αθήνα και 2017 Ηράκλειο Κρήτης) ενώ, συνολικά, σε όλους τους κύκλους του προγράμματος Go International έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 10.000 προγραμματισμένες B2B συναντήσεις, ανάμεσα σε 930 αγοραστές και 620 Έλληνες εξαγωγείς.