Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020
x

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟΝ Δ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ

Το πρόγραμμα Καταδυτικής Εμπειρίας SSI Try Scuba θα επαναληφθεί το Σάββατο 25 Αυγούστου καθώς και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

«Πρόγραμμα Καταδυτικής Εμπειρίας SSI Try Scuba» ονομάζεται το πρόγραμμα υποβρύχιας κολύμβησης το οποίο ξεκινά σήμερα Σάββατο 4 Αυγούστου, στην πιστοποιημένη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών θα είναι μία πρωτόγνωρη κολυμβητική εμπειρία.

Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα που ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) υλοποιούν φέτος με στόχο να προσφέρουν την ευκαιρία γνωριμίας και εξοικείωσης με την υποβρύχια κολύμβηση.

Σήμερα 4 Αυγούστου, θα συμμετέχουν 22 άτομα με τρία γκρουπ των 6-8 ατόμων, ήδη εγγεγραμμένοι αθλούμενοι του Κολυμβητηρίου Συκεών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν υποβρύχια κολύμβηση με ασφάλεια, υπό το βλέμμα και την καθοδήγηση ειδικών εκπαιδευτών από την Σχολή Κατάδυσης NGUE-Northern Greece Underwater Explorers.

Η όλη δραστηριότητα θα ξεκινήσει στη 1:30 μ.μ. και προβλέπει δύο εκπαιδευτικούς κύκλους διάρκειας 90 λεπτών ανά γκρουπ, που περιλαμβάνουν εκπαίδευση για τη χρήση καταδυτικού εξοπλισμού, κ.ά., ενώ θα διαρκέσει έως τις 6:30 μ.μ.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, το πρόγραμμα θα επαναληφθεί το Σάββατο 25 Αυγούστου και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών (πληροφορίες στο τηλ. 2310.200327).

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ