Skip to main content

Η μεγάλη επιστροφή του Γιαννάκη: Υπογράφει σε κορυφαία ομάδα!

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ που έγραψε με ανεξίτηλα γράμματα το όνομά του στην ιστορία του αθλήματος δίνει τα χέρια με σπουδαία ομάδα!

Έτοιμος για να επανέλθει στην πρώτη γραμμή όπως μόνο αυτός γνωρίζει είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ που έγραψε με ανεξίτηλα γράμματα το όνομά του τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας βρίσκεται... με το στυλό στο χέρι για να υπογράψει σε κορυφαία ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς.

Πιο αναλυτικά, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον 61χρονο Νικαιώτη κόουτς είναι έτοιμος να αποδεχθεί  μια σπουδαία πρόταση στα χέρια του ώστε να επιστρέψει έτσι σε δράση μετά από δύο χρόνια όταν και έλυσε τη συνεργασία του με τον Άρη.

Σημειώνεται πως το περιβάλλον του κ. Γιαννάκη δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει τη σχετική είδηση ωστόσο πηγές της Voria θέλουν την υπόθεση να βρίσκεται στην τελική ευθεία και τον «Δράκο» προ των πυλών της μεγάλης συμφωνίας

Όσο για την ομάδα που έκλεισε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και κορυφαίος πλέι μέικερ της γενιάς του μείνετε συντονισμένοι στη Voria καθώς η απάντηση έρχεται σε λίγες ημέρες...