Skip to main content

Αλλαγές στους αντιδημάρχους σχεδιάζει ο Μπουτάρης από τη νέα χρονιά

Σε αλλαγές στα πρόσωπα που στελεχώνουν τις αντιδημαρχίες ενδέχεται να προχωρήσει ο Γ. Μπουτάρης από τη νέα χρονιά. Τι θα γίνει με τον Ανδ. Κουράκη

Σε αλλαγές στα πρόσωπα που στελεχώνουν τις αντιδημαρχίες ενδέχεται να προχωρήσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης από τη νέα χρονιά.

Καθοριστικό ρόλο για τις αποφάσεις του θα παίξει ο νέος οργανισμός που σχεδιάζεται στο δήμο για τη Διαφάνεια και τη Διοικητική Μεταρρύθμιση καθώς και η ημερίδα για το Στρατηγικό Σχεδιασμό του δήμου, που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

«Μετά το Χριστούγεννα θα έχουμε αλλαγές. Περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τον νέο οργανισμό, να γίνει και η τελική ημερίδα του Στρατηγικού Σχεδιασμού και με βάση αυτά τα δύο θα δούμε πως θα αναδιαρθρώσουμε τον δήμο», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ανέφερε επίσης ότι σχεδιάζεται η νέα υπηρεσία (αντιδημαρχία) για τη Διαφάνεια και τη Διοικητική Μεταρρρύθμιση, για την οποία παραδέχθηκε ότι συζητά να την αναλάβει ο Ανδρέας Κουράκης. Σημείωσε, ωστόσο, ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα επί του συγκεκριμένου ζητήματος πριν από τα Χριστούγεννα.

Πάντως ο κ. Κουράκης φέρεται να έχει θέσει κάποιες προϋποθέσεις για την επιστροφή του σε θέση αντιδημάρχου και ήδη το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις με τον δήμαρχο.