Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ GROW YOUR BUSINESS ΤΗΣ COSMOTE

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται η πρώτη δωρεάν ημερίδα #GrowYourBusiness - Meet The Experts, για επαγγελματίες, από την COSMOTE.

Από τη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος #GrowYourBusiness -Meet The Experts της COSMOTE, ενώ στο επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ημερίδες και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Άνθρωποι με επιτυχημένη δράση στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και εξαιρετικοί γνώστες των ψηφιακών μέσων, της τεχνολογίας και των πρακτικών που απογειώνουν την εμπειρία του πελάτη, θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες πλούσιες γνώσεις και ιδέες, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα για την επιχείρησή τους.

H πρώτη ημερίδα του #GrowYourBusiness - Meet Τhe Experts θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο The Μet, την Τετάρτη 10 Απρίλιου. Για να δηλώσουν συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το https://www.growyourbusiness.gr/. Επιπλέον, εκεί μπορούν να βρουν άρθρα και βίντεο για τεχνολογικά νέα που αφορούν στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ενώ το περιεχόμενο εμπλουτίζεται συνεχώς με στόχο την εκπαίδευση και την καλύτερη ενημέρωση των επιχειρήσεων.

 

Ο νέος κύκλος δωρεάν ημερίδων για τους επαγγελματίες είναι μέρος των δράσεων της COSMOTE για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και αποτελεί τη μετεξέλιξη των εκπαιδευτικών σεμιναρίων #GrowYourBusiness. Την περίοδο 2017- 2018, το #GrowYourBusiness – Digital Τraining ταξίδεψε σε 10 ελληνικές πόλεις, εκπαιδεύοντας πάνω από 2.500 επαγγελματίες στη χρήση των σύγχρονων ψηφιακών μέσων για την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους. «Φέτος, κάνουμε το επόμενο βήμα, φέρνοντας τους επαγγελματίες σε επαφή με experts από διάφορους κλάδους, που θα μοιραστούν την εμπειρία τους, αλλά και πρακτικές και καινοτόμες ιδέες που θα βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, θέλουμε να συμβάλουμε σε έναν κόσμο, καλύτερο για όλους», δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing Ομίλου ΟΤΕ, Θάνος Φαλάγγας.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ