Skip to main content

Από τη Διαμαντής Μασούτης ΑΕ ο Logistics Manager of the Year 2018

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, στο Μέγαρο του ΟΛΠ και παρακολούθησαν επαγγελματίες του κλάδου κα.

Στον Χρήστο Καραϊσαρίδη, Logistics Manager Storage and Distribution(Logistics Center Department) της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. απονεμήθηκε το βραβείο «Μέγας Αλέξανδρος» Professional of the Year 2018 (Logistics Manager of the Year 2018) σε μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδος (ILME) γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, στο Μέγαρο του ΟΛΠ και παρακολούθησαν επαγγελματίες του κλάδου, εκπρόσωποι εταιρειών και φοιτητές.

Τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» καθιέρωσε από το 2014 το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) και συνεχίζει τις προσπάθειές του για την αύξηση της εξωστρέφειας του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας και την ενημέρωση για τις ευκαιρίες που προσφέρει το αποτελεσματικό μάνατζμεντ των Logistics.  

Ο Χρήστος Καραϊσαρίδης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ετήσιο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό των ELA Awards που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Logistics (European Logistics Association - ELA) με συμμετοχές από 34 χώρες μέλη του.