Skip to main content

Από την Olympia Electronics ο εξοπλισμός στο αεροδρόμιο Σάμου

Η Olympia Electronics, αμιγώς ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση των προϊόντων της σε εσωτερικούς-εξωτερικούς χώρους.

Την Olympia Electronics AE επέλεξε η Fraport Greece να προμηθεύσει με τα προϊόντα της (Φωτισμό Ασφαλείας και Πυρανίχνευση) το αεροδρόμιο Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος», στο πλαίσιο της ανάληψης και λειτουργίας 14 ελληνικών αεροδρομίων από τη Fraport.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός της Olympia Electronics AE και της Fraport Greece είναι ο εκμοντερνισμός και η ανάπτυξη των αεροδρομίων της χώρας μας, ώστε να αυξηθεί καθοριστικά ο αριθμός των επιβατών, η βελτίωση της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας, αλλά κυρίως η ασφάλειά τους.

Η Olympia Electronics AE η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 72 χώρες και έχει προμηθεύσει μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο, με σημαντικότερα τα ακόλουθα: Διεθνή Αεροδρόμια (Σουηδία, Πορτογαλία, Ινδία, Γερμανία, Κατάρ), Εμπορικά Κέντρα (Ην. Βασίλειο, Εσθονία, Σουηδία), Ξενοδοχεία (Σουηδία, Ιορδανία, Λίβανος, Ομάν), Εμπορικά Κέντρα ( Ην. Βασίλειο, Εσθονία, Σουηδία), Νοσοκομεία, Τούνελ και διάφορες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Olympia Electronics AE, αμιγώς ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση των προϊόντων της σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

«Η γραμμή παραγωγής, τα προϊόντα και το σύστημα ποιότητας της Olympia Electronics AE έχουν βραβευθεί πολλές φορές, γεγονός που καθιστά τα προϊόντα της άκρως ανταγωνιστικά και αξιόπιστα. Στόχος της Olympia Electronics AE  για τα επόμενα χρόνια είναι η σταθερή άνοδος των δραστηριοτήτων της  και η συνεχόμενη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της», καταλήγει η ανακοίνωση.