Skip to main content

Από τις 27 ως τις 29 Απριλίου το 5ο Thessaloniki Tuning Show

Πανίσχυρα αυτοκίνητα, ηχοσυστήματα πολλών DB, drift show, BMX show και αδιάλειπτο interaction είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του event.

Ανοίγει τις πύλες του στις 27, 28 και 29 Απριλίου 2018 στα περίπτερα 2, 3 και 17 του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ, το 5ο Thessaloniki Tuning Show, το multi-event, που έχει καταστεί θεσμός για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του Motorsport.

Όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές, η πιο λαμπερή γιορτή της αυτοκίνησης, θα προσελκύσει και πάλι όλους αυτούς, που ξέρουν ότι και φέτος θα δουν, θα απολαύσουν και θα θαυμάσουν το top of the top στο χώρο του αυτοκινήτου.

Πανίσχυρα αυτοκίνητα, ηχοσυστήματα πολλών DB, drift show, BMX show, έντονος ρυθμός, αδιάλειπτο interaction, δυναμική ατμόσφαιρα, νεανική ζωντάνια, πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ψυχαγωγία, ενημέρωση και διασκέδαση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της εκδήλωσης.

«Η επιλογή του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ με τους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, την αναγνωρισιμότητα και την εύκολη πρόσβαση, τη δυνατότητα στάθμευσης για επισκέπτες και εκθέτες καθώς και η μεγάλη προσέλευση κοινού λόγω της λειτουργίας κι άλλων εκθέσεων (π.χ FRESCON) συμβάλλουν στο να καταστεί το THESSALONIKI TUNING SHOW το απόλυτο must-to-see event της πόλης μας», καταλήγει η ανακοίνωση.