Skip to main content

Seajets: Από 29 Ιουνίου η σύνδεση Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο - Τα δρομολόγια

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Seajets, από 9 Ιουλίου ανοίγει ο δρόμος που θα ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες

Από τις 29 Ιουνίου θα ξεκινήσει η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Ηράκλειο, μέσω της εταιρείας ταχυπλόων Seajets.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17.00, το πλήρως ανανεωμένο Aqua Blue βάζει πλώρη από τη Θεσσαλονίκη προς τη Σκιάθο και τις Κυκλάδες (Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη), με τελικό προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 21.30 από το Ηράκλειο Κρήτης για Κυκλάδες και Σκιάθο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το χωρητικότητας 1000 ατόμων και 300 οχημάτων περίπου Aqua Blue «παρέχει τη δυνατότητα στους επιβάτες να απολαύσουν τις υπηρεσίες του στα ευρύχωρα σαλόνια και τις άνετες καμπίνες του» αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Στις κρατήσεις εισιτήριων από όλα τα λιμάνια αναχώρησης προς όλους τους προορισμούς, προσφέρεται και έκπτωση 30% όταν εκδίδεται μετ’ επιστροφής εισιτήριο (round trip).

Η Seajets, από τις 9 Ιουλίου, θα ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες και συγκεκριμένα με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο και θα εκτελείται κάθε Δευτέρα πρωί και ώρα 8.00, με επιστροφή από Αλόννησο στις 15.45, Σκόπελο στις 16.45 και Σκιάθο στις 17.30 και τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.