Skip to main content

Από το Σάββατο η λειτουργία δύο εμβολιαστικών κέντρων στο Ωραιόκαστρο

Δείτε αναλυτικά τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στα δύο εμβολιαστικά κέντρα που θα λειτουργούν από αύριο στο Ωραιόκαστρο.

Αρχίζει από αύριο Σάββατο 3 Απριλίου η λειτουργία δύο εμβολιαστικών κέντρων κατά του Covid-19 στο Τοπικό Ιατρείο Ωραιοκάστρου, που βρίσκεται επί της οδού Λόρδου Βύρωνα 14, στο Ωραιόκαστρο.

Οι πολίτες μπορούν να κλέισουν ραντεβού για εμβολιασμούς στα εμβολιαστικά κέντρα του Ωραιοκάστρου με τους εξής τρόπους:

1. Μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr
2. Στο φαρμακείο της γειτονιάς σας
3. Στα ΚΕΠ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο δήμος Ωραιοκάστρου στηρίζει και ενισχύει τη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων. Στο πλαίσιο αυτό με οδηγίες του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη και ενέργειες της εντεταλμένης συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνας Ζάπρα, όσοι πολίτες δυσκολεύονται να μετακινηθούν και να μεταβούν στο Τοπικό Ιατρείο Ωραιοκάστρου για εμβολιασμό μπορούν να επικοινωνούν με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου Ωραιοκάστρου (Βοήθεια στο Σπίτι), καλώντας στο τηλέφωνο: 2313304068.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, ο δήμος Ωραιοκάστρου μερίμνησε επίσης, ώστε κάθε Δευτέρα, που λειτουργεί στην περιοχή λαϊκή αγορά, να μην στήνονται πάγκοι μπροστά από το Τοπικό Ιατρείο και οι παράπλευροι δρόμοι (οδοί Νέστου και Φιλελλήνων) να είναι ανοιχτοί, με στόχο η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Οι πολίτες για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εμβολιαστικά κέντρα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Τοπικού Ιατρείου Ωραιοκάστρου 2310695770.