Skip to main content

Από τον ΠΑΟΚ στον ΟΦΗ για τα επόμενα 3 χρόνια ο Δεληγιαννίδης

Οι Κρητικοί αγόρασαν τον 23χρονο αριστερό μπακ από τον «Δικέφαλο» με τους Θεσσαλονικείς να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης.

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια είναι πλέον και επίσημα ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Οι Κρητικοί αγόρασαν τον 23χρονο αριστερό μπακ από τον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να κρατούν ποσοστό μεταπώλησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ομιλητών:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Ο 23χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ως το καλοκαίρι του 2022».

Αντίστοιχα, η ανακοίνωση του «Δικεφάλου» αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη στον ΟΦΗ. Ο παίκτης θα γίνει κάτοικος Κρήτης σε μόνιμη βάση μετά τον περσινό δανεισμό του και ο Δικέφαλος θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

O Παναγιώτης Δεληγιαννίδης εντάχθηκε στο PAOK Academy το 2012, κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Κ20 και το 2014 έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου. Έμεινε για 4,5 σεζόν στον ΠΑΟΚ, πέρασε για ένα εξάμηνο από την Ζέμπλιν Μιχαλίβτσε και την περασμένη σεζόν έπαιξε με τη φανέλα του ΟΦΗ ως δανεικός.

Έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 ενώ έχει πετύχει και ένα τέρμα με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Παναγιώτη σ’ευχαριστούμε κι ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας σου!».