Skip to main content

Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Μπρούνο Γκάμα - Η απάντηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ (φωτο)

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός με μια συγκινητική ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτισε όλο τον κιτρινόμαυρο οργανισμό - Η απάντηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ

Ο Μπρούνο Γκάμα συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας, ωστόσο ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν ξεχνάει τον Άρη.

Ο 34χρονος με μια συγκινητική ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτισε όλο τον κιτρινόμαυρο οργανισμό, εκφράζοντας την ευχή του να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους στο μέλλον.

«Μετά από τέσσερα χρόνια στον Άρη, ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ήταν τιμή μου να παίξω για αυτή τη μεγάλη ομάδα, οπότε θέλω να σας ευχαριστήσω για όλες τις στιγμές που ζήσαμε σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο, αυτή τη φανταστική πόλη και τη φανταστική χώρα όλα αυτά τα χρόνια, όπου η οικογένειά μου και εγώ, την πήγαμε πολύ και μας έκανε να νιώθουμε σπίτι μας από την πρώτη μέρα.

»Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλο το προσωπικό που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και προφανώς στους εκπληκτικούς φιλάθλους του Άρη. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη που πάντα μου δίνατε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

«Ελπίζω μια μέρα να συναντηθούμε ξανά. Καλή τύχη στο μέλλον. Μια φορά Άρης, για πάντα Άρης», έγραψε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Η ΠΑΕ Άρης λίγο αργότερα απάντησε μέσω tweet στο «αντίο» του Πορτογάλου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι τίποτα, ένα σκουπιδάκι μπήκε».