Skip to main content

Αποχωρεί με αιχμές από το ΚΙΝΑΛ λόγω ασύλου ο Σταύρος Κωνσταντινίδης

«Ανταγωνιζόμαστε τον ΣΥΡΙΖΑ στον παραλογισμό. Είναι η τελευταία φορά που χρησιμοποιώ τον πληθυντικό» έγραψε στο Facebook ο κ. Κωνσταντινίδης.

Την αποχώρησή του από το Κίνημα Αλλαγής γνωστοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Σταύρος Κωνσταντινίδης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης σε ανάρτησή του εξαπολύει βέλη κατά του ΚΙΝΑΛ για τη στάση του κόμματος στο θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου.

«Αντί να θεωρούμε ότι η κυβέρνηση έρχεται στα δικά μας, και να το αναδεικνύουμε, ανταγωνιζόμαστε τον ΣΥΡΙΖΑ στον παραλογισμό» σχολιάζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«ΨΥΧΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ

Καταψηφίζοντας την κατάργηση του ασύλου της ανομίας το ΚΙΝΑΛ, απολαίνει την πρωταρχική του πρωτοβουλία, ότι το έχει κάνει ήδη απο το 2009. Όλα τα άλλα είναι χαζομαρούλες, παιδιαρίσματα , και δικαιολογίες γιατί έχει χάσει τη δυνατότητα να έχει καθαρές θέσεις.

Ακόμη και εκεί που είχε, λες και τις θολώνει εσκεμμένα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην καταλαβαίνουμε ούτε εμείς τι λέει ακριβώς. Δεν αισθάνομαι καθόλου βολικά μέσα σε γραμμές που μου είναι ακατανόητες, αντιστρέφονται την κοινή λογική, την φιλοσοφική, πολιτική και τεχνοκρατική παιδεία, και σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με σοβαρή ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατική αντίληψη το έτος 2019.

Αντί να θεωρούμε ότι η κυβέρνηση έρχεται στα δικά μας, και να το αναδεικνύουμε, ανταγωνιζόμαστε τον ΣΥΡΙΖΑ στον παραλογισμό. Αισθάνομαι ψυχική απόσταση. Δεν ξέρω καν αν έχω δικαίωμα να χρησιμοποιώ πληθυντικό. Ήταν η τελευταία φορά που τον χρησιμοποίησα.

Σκέφτομαι εντελως διαφορετικά πράγματα, απ’ ότι το σημερινό ΚΙΝΑΛ. Και επίσης ανήκω σε αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με το όποιο φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προτιμώ λοιπόν την προσωπική ελευθερία του στοχασμού χωρίς δεσμεύσεις».