Skip to main content

Αποχώρησε από την ηγεσία του Συνδικάτου του ΟΑΣΘ ο Τσερμενίδης

Στη σημερινή του συνεδρίαση το δ.σ. του συνδικάτου έκανε δεκτή την παραίτηση του επί σειρά ετών προέδρου του, Δημήτρη Τσερμενίδη.

Αλλαγή σκυτάλης έπειτα από πάρα πολλά χρόνια στην ηγεσία του συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ. Στη σημερινή του συνεδρίαση το δ.σ. του συνδικάτου έκανε δεκτή την παραίτηση του επί σειρά ετών προέδρου του, Δημήτρη Τσερμενίδη, μίας εμβληματικής μορφής για τα συνδικαλιστικά πράγματα της Θεσσαλονίκης.

Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Ιωάννης Δήμκας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Voria.gr ο απελθών πρόεδρος, ο λόγος της παραίτησης συνδέεται με την επικείμενη συνταξιοδότησή του από τον ΟΑΣΘ. «Ήταν ένας πολύ μεγάλος κύκλος ο οποίος έκλεισε» ανέφερε ο κ. Τσερμενίδης ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι του συνδικάτου σχεδόν είκοσι χρόνια, από τον Φεβρουάριο του 2001.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέσα στον Σεπτέμβριο θα καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης και θα αποχωρήσει από τον Οργανισμό την 1η Οκτωβρίου. Ο νέος πρόεδρος του συνδικάτου κ. Δήμκας προέρχεται από τις τάξεις των οδηγών και είχε διατελέσει πρόεδρος στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας του συνδικάτου των εργαζομένων.

Αναλυτικά η ανασύνθεση του Προεδρείου έχει ως εξής:

Πρόεδρος:    Δήμκας Ιωάννης

Α' Αντιπρόεδρος:     Άγγος Μόσχος

Β΄ Αντιπρόεδρος:     Γεωργιάδης Αλέξιος

Γεν. Γραμματέας:     Αγγελούδης Κων/νος

Αν. Γεν. Γραµματέας:     Μουραμπετζής Ιωάννης

Ταμίας:     Παυλίδης Χρήστος

Οργανωτικός:     Γκατζούδης Δημήτριος

Έφορος:     Μασμανίδης Μιχαήλ- Άγγελος

Υπεύθυνος Τύπου:     Μεταξόπουλος Θεόδωρος

Μέλη:    Τσερμενίδης Δημήτριος, Δαρλόπουλος Γεώργιος, Ασλάνογλου Γεώργιος, Κουβαλάς Κων/νος, Σπανού Χριστίνα, Χαριτάκης Δημήτριος, Σταφυλλίδης Γεώργιος, Κούτρας Δημήτριος