Skip to main content

Από τον Λεκάκη στον Παπαστεργίου μεταπήδησε ο Θανάσης Παπαναστασίου

Ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook χαρακτήρισε τον Πέτρο Λεκάκη και τον συνδυασμό του «πρότυπο αυτοδιοικητικής παράταξης».

Μία ακόμα απώλεια υποψηφίου μετρά η παράταξη του Πέτρου Λεκάκη καθώς ο Θανάσης Παπαναστασίου αποχώρησε από τη ψηφοδέλτιο όπως έγινε γνωστό, όχι όμως για να μεταπηδήσει σε αντίπαλη δημοτική παράταξη, αλλά προκειμένου να ενταχθεί στην παράταξη του Χρήστου Παπαστεργίου ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε σχετική του ανάρτηση στο facebook, «ο Πέτρος Λεκάκης και ο συνδυασμός Θεσσαλονίκη Πρώτη αποτελεί πρότυπο αυτοδιοικητικής παράταξης» ,ενώ σημειώνει παράλληλα ότι «μακάρι να ενωνόμασταν όλοι με τον Σπύρο Βούγια ή τον Κώστα Ζέρβα ή τον Πέτρο Λεκάκη (με αλφαβητική και όχι κατ´ ανάγκη αξιολογική σειρα). Η κεντροαριστερά πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να υπηρετεί τον τόπο μας με όραμα, ήθος, πράξεις και όχι μόνο λόγια. Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν...».

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Χρήστο Παπαστεργίου και τον συνδυασμό ΠΡΑΞΕΙΣ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που οι πολίτες από όλον τον Νομό Θεσσαλονίκης είναι ψηφοφόροι.

Σε μια Περιφέρεια που συντηροκρατείται τα τελευταία χρόνια. Όπως συνέβαινε και με την Δήμο Θεσσαλονίκης πριν την Πρωτοβουλία. Σε μιά Διοίκηση που της λείπουν τα Αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.

Μαζί με τον Χρήστο Παπαστεργίου υπηρετήσαμε τον Δήμο Θεσσαλονίκης ως Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στην Κοινωνική Πολιτική (οι όροι σκόπιμα περιληπτικοί)

Στην Περιφέρεια η Κεντροαριστερά είναι ενωμένη. Ενώθηκε με τον Χρήστο Παπαστεργίου.

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον οποίο υπηρέτησα 5 χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος και προηγουμένως άλλα 3,5 χρόνια ως Κοινοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας, η Κεντροαροστερά για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια διασπάστηκε, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χαθεί η προσπάθεια που έγινε από όλους μας για να εδραιωθεί.

Δύο είναι όμως τα σίγουρα. Πρώτον ότι θα ξανασυναντηθούμε οι νέοι που έχουμε να προσφέρουμε. Και δεύτερον ότι ο Πέτρος Λεκάκης και ο συνδυασμός Θεσσαλονίκη Πρώτη αποτελεί πρότυπο αυτοδιοικητικής παράταξης.

Μακάρι να ενωνόμασταν όλοι με τον Σπύρο Βούγια ή τον Κώστα Ζέρβα ή τον Πέτρο Λεκάκη (με αλφαβητική και όχι κατ´ ανάγκη αξιολογική σειρα).

Η κεντροαριστερά πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να υπηρετεί τον τόπο μας με όραμα, ήθος, πράξεις και όχι μόνο λόγια. Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν...»