Skip to main content

Aποχώρηση Μπαρμπουνάκη από Λεκάκη - Προσχώρησε στην παράταξη Βούγια

Σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα από τον συνδυασμό του κ. Βούγια η ένταξη του κ. Μπαρμπουνάκη, μέσω ενός βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στα social media.

Στην παράταξη «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» προσχώρησε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ο οποίος μέχρι πριν από λίγες ημέρες, αποτελούσε ένα από τα βασικά μέλη του συνδυασμού του Πέτρου Λεκάκη.

Από χθες υπήρχαν πληροφορίες ότι ο κ. Μπαμπουνάκης αποχώρησε από την ομάδα του υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Πρώτη» Πέτρου Λεκάκη.

Σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα από τον συνδυασμό του κ. Βούγια η ένταξη του κ. Μπαρμπουνάκη, μέσω βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στα social media.

«Αποφάσισα ότι θα πρέπει να συνεχίσω σε αυτό τον αγώνα για την τοπική αυτοδιοίκηση. Είμαι πολύ νωρίς για να πάω σπίτι μου, για να μην ενδιαφέρομαι για τα πράγματα της πόλης. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Έστω και την τελευταία στιγμή αναγνώρισα τα χαρακτηριστικά της παράταξης του Σπύρου Βούγια. Αποφάσισα να συμπορευτώ με την παράταξή του για μια ΠΟΛΗχρωμη πόλη», αναφέρει στο βίντεο ο κ. Μπαρμπουνάκης.

Σε δεύτερο βίντεο εμφανίζονται οι κ. Βούγιας και Νυφούδης να έχουν επισκεφθεί τον Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη σε εστιατόριο που εργάζεται και να του προσφέρουν την κονκάρδα του συνδυασμού. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποδέχθηκε την πρότασή μας», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Σπύρος Βούγιας.

Σημειώνεται ότι σήμερα ο συνδυασμός «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» κατέθεσε το ψηφοδέλτιό του στο Πρωτοδικείο με 53 ονόματα (δείτε εδώ).

Υπενθυμίζεται ότι χθες αποχώρησαν από την παράταξη Λεκάκη, άλλα δύο άτομα, η Μαρία Πασχαλίδου και η Έλλη Χρυσίδου, οι οποίες προσχώρησαν στον συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου. Το προηγούμενο διάστημα είχε αποχωρήσει και ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Βούγια και ο Γιώργος Δημαρέλος.