Skip to main content

Αποδεσμεύεται από τον Άρη και επιστρέφει στον Ηρακλή ο Ιντζόγλου

Η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση του «Γηραιού» θεωρούν τον 31χρονο χαφ ως έτοιμη και κατάλληλη λύση για τη θέση του ανασταλτικού μέσου.

Έτοιμος να επιστρέψει στον Ηρακλή είναι ο Λευτέρης Ιντζόγλου μετά την αποδέσμευσή του από τον Άρη.

Σύμφωνα με τη «Blue Arena», η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση του «Γηραιού» θεωρούν τον 31χρονο χαφ ως έτοιμη και κατάλληλη λύση για τη θέση του ανασταλτικού μέσου, με άμεση δυνατότητα προσαρμογής στην ομάδα, προκειμένου να τη βοηθήσει στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το ίδιο θετικός ήταν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όμως τις δύο πλευρές προβλημάτιζε μία συγκεκριμένη διαφορά από το παρελθόν της μεταξύ τους συνεργασίας: η οφειλή του καθεστώτος Παπαθανασάκη προς τον Ιντζόγλου, την οποία ο τελευταίος διεκδικεί.

Οι επαφές των τελευταίων ημερών έχουν οδηγήσει σε αμοιβαίες υποχωρήσεις, οι οποίες, με τη σειρά τους, οδηγούν στην παράκαμψη αυτής της διαφοράς και στο διάπλατο άνοιγμα του δρόμου της επιστροφής του αθλητή στη Μίκρα.

Μετά την επικράτηση της συμβιβαστικής λύσης, αυτό που απομένει, προκειμένου να ξαναφορέσει τα «κυανόλευκα» ο Λευτέρης Ιντζόγλου είναι ο ποδοσφαιριστής να ολοκληρώσει και τα τυπικά της αποδέσμευσής του από τους «κιτρινόμαυρους».