Skip to main content

Αποδοκιμάζει τον τραυματισμό του βουλευτή του ΚΚΕ ο Νίκος Βούτσης

Ο πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε με τον Γιάννη Δελή. Ο βουλευτής που τραυματίστηκε σε διαδήλωση εκπαιδευτικών νοσηλεύεται στο Ευαγγελισμός.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Βούτσης επικοινώνησε με τον βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή, στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται. Αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του, του ευχήθηκε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση και εξέφρασε την απόλυτη αποδοκιμασία του για το γεγονός του αναίτιου τραυματισμού του από χειροβομβίδα κρότου - λάμψης στα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια της σημερινής πορείας δασκάλων και καθηγητών.

Σημειώνεται ότι τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν οι εκπαιδευτικοί έφτασαν στην Ηρώδου Αττικού και προσπάθησαν να μεταβούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Εκεί όμως ήταν παρατεταγμένες κλούβες των ΜΑΤ, τις οποίες οι διαδηλωτές έσπρωχναν.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, αλλά κάποιοι δεν τις πέταξαν στα πόδια, αλλά ψηλά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι μια εκπαιδευτικός και ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής. Και οι δύο διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.